Més de 200 participants a Olvan a la Lliga Berguedà d'Orientació

per Redacció , 27 de gener de 2015 a les 18:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Cursa d'orientació d'Olvan. Foto: COB


Èxit de participació a la segona cursa de la Lliga Berguedà Orientació que va organitzar el Club Orientació Berguedà (COB) aquest diumenge a Olvan. En total, hi van participat 210 persones, dels quals 55 eren nens que competien a la cursa escolar. I és que, aquesta cursa, era la primera que incorporava aquesta modalitat especial per a escoles que, més enllà de buscar guanyadors, ha pretès iniciar els més petits en el món de l'orientació, sense registrar el seu temps ni la classificació de participants. 


On sí que ha comptat la competitivitat, però, ha estat a la cursa popular, que a Olvan estava formada per tres circuits de diferent distància i nivell tècnic. El primer era d'iniciació, de 3,1 quilòmetres lineals i 16 fites, i el guanyador va ser Jordi Moragues, de la UE Vic. Del circuit curt, de 3,5 quilòmetres lineals i 14 fites, el guanyador va ser Anna Illa de la FCOC i Pau Coll de la UE Vic; i del llarg, que tenia 6,2 quilòmetres lineals i 26 fites, els millors van ser estat Laura Serra del COB i Lluís Bedós de XinoXano. 

Les properes curses de la Lliga Berguedà seran la cursa nocturna del 25 de març a Avià, i la cursa popular de Bagà el 26 d'abril.


Cursa puntuable per a la nova Lliga Nord

Les curses de la competició berguedana formen part de la nova Lliga Nord. Es tracta d'un circuit que engloba les curses del Gir-O dels Aligots Girona Orientació, les curses del Tass-O de la Secció d'Orientació de la UE Vic i l'AE Gastant Keks i les curses del Club Orientació Berguedà. La Lliga Nord suma els punts obtinguts en cadascuna d'elles i fa una classificació comuna. Per altra banda el cap de setmana vinent comença el calendari federat amb la disputa de la primera prova de la Copa Catalana a Tiana.

 

Classificacions Cursa d'Orientació d'Olvan

 

Participació