Sorteig d'una inscripció per a la Crononúria

La prova, Campionat de Catalunya d'Esquí de Muntanya, es disputarà el 31 de gener

per Redacció , 27 de gener de 2015 a les 11:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dissabte 31 de gener es disputarà la Crononúria, prova que coronarà els campions de Catalunya de curses verticals a banda de puntuar per a la Copa Catalana. NacióMuntanya, en col·laboració amb la Unió Excursionista Vic, sorteja una inscripció per a la prova. Per participar-hi cal ser federat i, en cas contrari, caldrà abonar la llicència de dia al mateix dia de la prova.


Normes del concurs
 
- Per participar al sorteig d'una inscripció a la Crononúria cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.
 
- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 28 de gener a les 22.00.
 
- Un cop fet el sorteig, NacióMuntanya contactarà per telèfon el guanyador, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous 29 de gener al migdia.
 
- El guanyador haurà de facilitar el seu DNI i se'ls comunicarà com han de formalitzar la inscripció.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu naciomuntanya@naciodigital.cat.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de NacióMuntanya. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació