Marc Carós repeteix victòria a la SantACrono del Ripollès

per Redacció, 14 de gener de 2015 a les 21:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marc Carós, guanyador de la SantACrono. Foto: Josep Maria Montaner


Marc Carós ha repetit victòria a la SantACrono. El corredor de l'Esportiu Ripoll, tal i com va fer a la primera prova disputada a Sant Joan de les Abadesses, ha guanyat aquest vespre a Ribes de Freser en un recorregut de 2,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 379 metres.


Carós ha completat el recorregut amb un temps de 25 minuts i 2 segons. La segona posició ha estat per Ignasi Ferrer (26:15) mentre que Ignasi Riuró, amb 27 minuts i 25 segons, ha acabat tercer. La prova ha aplegat una vintena de corredors dels quals només dues noies, Ester Pous i Carla Morales, que han entrat juntes a meta amb un temps de 58 minuts.

La SantaCrono es tracta d'una lligueta de tres cronoescalades –de pujada però també de baixada- a tres ermites de Sant Antoni del Ripollès. Després de Sant Joan de les Abadesses i Ribes de Freser es tancar al proper 28 de gener. L'objectiu dels organitzadors, segons explica Eric Moya, és "incentivar l'esport de muntanya, crear bon ambient i que la gent conegui camins al costat de casa per on sortir a entrenar".

 

Fotos de la SantAcrono de Ribes de Freser (Josep Maria Montaner)

Classificacions SantACrono de Ribes de Freser 2015 (pdf)

Classificacions SantACrono de Sant Joan de les Abadesses 2014 (pdf)
 

La SantACrono ha pujat fins a l'ermita de Sant Antoni de Ribes. Foto: Josep Maria Montaner


Segona SantaCrono, ara a Ribes de Freser. Foto: Josep Maria Montaner

 

Participació