Sorteig de dues inscripcions per a la Rosa del Nord Trail

La cursa nocturna del 29 de novembre, entre Aravell i Sant Julià de Loira, es pot disputar individualment o per parelles

per Redacció, 19 de novembre de 2014 a les 17:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 29 de novembre es disputarà la segona edició de la Rosa del Nord Trail. Es tracta d'una cursa nocturna, hivernal, transfronterera –entre Aravell (Alt Urgell) i Sant Julià de Lòria (Andorra)- i amb la possibilitat de disputar-se individualment o per parelles.

NacióMuntanya, en col·laboració amb els organitzadors, sorteja dues inscripcions per a la Rosa del Nord Trail. Els lectors poden optar a un dorsal en categoria individual i un per parelles. La prova, de 22 quilòmetres i 1.600 metres, començarà a Aravell a les 18.00 i hi haurà servei d'autocars per qui vulgui deixar els cotxes a tocar de la meta, a Sant Julià de Lòria. Hi haurà premis per a les dues categories però només tindran premis en metàl·lic els guanyadors de la modalitat per parelles (240 euros als guanyadors, 120 euros als segons i 60 euros als tercers).Normes del concurs
 
- Per participar al sorteig de les inscriocions a la Rosa del Nord Trail cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior (també el segon nom en cas d'optar a la inscripció per parelles).
 
- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada (no es pot participar a les dues categories).
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dissabte 22 de novembre a les 20.00.
 
- Un cop fet el sorteig, NacióMuntanya contactarà per telèfon el guanyador, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dilluns 24 de novembre al migdia.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu naciomuntanya@naciodigital.cat.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de NacióMuntanya. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació