Ferran Casas - Articles d'opinió

Subdirector de NacióDigital.

Ha treballat a Barcelona i Madrid i per als diaris Avui, Público i Ara i col·labora en mitjans audiovisuals. Coautor dels llibres Començar de nou i I tot això com es paga? A Twitter: @Ferrancm.

26/07/2019
«Si ERC vol liderar el procés ha d'explicar quina és la seva anàlisi, fins on està disposada a arribar i amb quins costos i quina sortida transitable proposa. Encara que no sigui cosa de 18 mesos»
19/07/2019
«Al marge del que es voti, toca assumir que, a Madrid, el marge és entre estret i inexistent per no incrementar encara més la dosi diària de frustració independentista»
12/07/2019
«La reorganització pendent de JxCat dona un marge de maniobra molt ampli al president a l'exili però també li complica escapar-se de decidir en temes que cremen»
05/07/2019
«Amb els MENAs, drets i deures. Amb els feixistes, contundència perquè no poden campar lliurement i assaltar davant dels Mossos un local de la Generalitat. Ens hi juguem un país que valgui la pena»
28/06/2019
«L'agonia de la pagesia ha fet proliferar diversos models per passar pàgina. A la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, les Garrigues i la Conca de Barberà ni alternativa hi ha hagut. Potser és l'hora»
21/06/2019
«La partida la guanyarà qui sigui capaç de desbloquejar i dur el debat al terreny de la política i la negociació entesa com a cessió mútua, no com fer passar l'altre per l'adreçador»
15/06/2019
«Governar és sortir del confort, té raó Colau, però també ser generós, gens personalista i arraconar les actituds sectàries de confrontació amb altres administracions»
14/06/2019
«Aquest conflicte no es resoldrà sense diàleg i ERC ha de fer política a Madrid. Però la solució tampoc s'edificarà sobre les renúncies d'una única part i a base d'humiliacions»
07/06/2019
«L''operació estranya' allunya més que mai la lògica d'aliances d'esquerres transformadores i republicanes que promovia. Per salvar-se ella, haurà rostit i decebut als que havien construït ponts. Sort que en política tot és efímer»
31/05/2019
«Cap votant dels comuns pot afirmar que l'acord d'esquerres i sobiranista amb ERC no sigui el "natural" i no es veiés a venir. I tots poden recordar els dards en campanya a Valls i Collboni»
Pàgina 1 de 16