pastisser
23/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
30/10/2020
Els clients opten per safates més petites davant la prohibició de trobades amb més de sis persones
21/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
24/05/2016
Jaume Ventura Busquets
Maurici Cot va decidir obrir un negoci així després de ser diagnosticat com a intolerant al gluten | Utilitza com a substitutius el blat de serraí, la farina d’arròs, el midó de blat de moro o la fècula de patata
Pàgina 1 de 0