gastronomia
21/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
04/05/2020
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició actualitza diàriament una guia amb els establiments oberts que ofereixen menjar per emportar
12/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
27/01/2020
Aquest dilluns s'ha obert el web on ja es poden consultar les promocions de l'Olotx2, que es farà del 14 al 16 de febrer
21/11/2019
Sergi Ambudio
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
18/04/2019
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
31/10/2018
Dolorss Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolorss Mateu
26/10/2018
Sortegem 30 entrades dobles per a l'esdeveniment de referència del sector
05/07/2018
Amb una puntuació de 7.4 punts va superar els restaurant Gessamí de Sant Esteve de Palautordera (6.9), Can Collet de Sant Antoni de Vilamajor (5,7) i Mas Gelat de Sant Feliu de Buixalleu (5)
28/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes, un 1% més que l'any passat
19/03/2018
El postre es menjava tradicionalment el dia del pare
11/03/2018
Pep Martí
La cuinera del Semproniana critica la pèrdua de patrimoni culinari: "Els nostres fills gaudeixen del "sushi", però no han tastat el fricandó ni conill guisat" | Segons ella, "cal refer l'esperit unitari de Junts pel Sí"
01/02/2018
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
22/11/2017
Sergi Ambudio
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar han obtingut el segon estel | Caelis, el Castell Peralada i Enigma han entrat per primera vegada a la prestigiosa llista d'establiments guardonats
12/04/2017
Els personatges estrella són els protagonistes de la pel·lícula Patrulla Canina, Ladybug, els Trolls, les nines Gorjuss, Star Wars i el Barça | El preu de cada pastís oscil·la entre 20 i 40 euros, segons la mida
23/11/2016
L'establiment dels xefs Paolo Casagrande i Martin Berasategi rep el distintiu a la cerimònia celebrada aquest dimecres a l'Àgora de Girona | La cuina catalana suma en aquesta edició de la guia fins a set nou reconeixements
06/06/2016
El cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny vuit explotacions agràries, catorze restaurants i dos allotjaments rurals participaran a la primera edició de «Benvinguts a pagès» | S’oferiran visites gratuïtes a explotacions agrícoles, ramaderes i elaboradors en una acció que serà conjunta a tot el país
29/04/2016
Se celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig a Món Sant Benet | La Diputació de Barcelona s’incorpora enguany al projecte per donar a conèixer els productes locals de la demarcació | Es programaran prop de 200 activitats relacionades amb la cuina sana i el patrimoni agroalimentari
26/12/2015
Dolors Mateu
Les propostes culinàries de la popular blocaire Dolors Mateu
02/12/2015
"Cupatges" proposta dos vins i dos caves: Vallformosa, Canals Canals, La Vinyeta i Espelt
27/11/2015
Enric Gil/Laura Aragó
Amb el Disfrutar, l'Hoja Santa, l'Empòrium i el Tresmacarrons la xifra de restaurants "estrellats" ascendeix a 50 | El Celler de Can Roca i el Sant Pau continuen sent els dos únics amb tres estrelles
25/11/2015
Sergi Cortés/Cupatges
Cupatges tasta i sorteja un lot format per tres vins i un cava: Més que Paraules, Miquel Pons, Serras del Priorat de Clos Figueres i Dahlia del Celler 1+1=3
31/12/2014
Marta Busquets Romagosa
La doctora Marta Busquets Romagosa descriu els principals dolços d'aquestes dates i dóna quatre consells per pair-los
25/12/2014
Ester Bachs
Per la seva acidesa, la graduació alcohòlica moderada i les seves propietats digestives són l’opció més versàtil per acompanyar el menú d’aquestes festes
24/12/2014
B.F.
Tres de cada quatre consumidors menjaran xocolata aquestes festes, proporció que baixa fins al 25% a l'estiu | Un 41% de la població en consumeix a diari
20/12/2014
Esteban Padullés-Roig
El doctor Esteban Padullés-Roig explica estratègies dentals per superar amb èxit els àpats festius
18/12/2014
Bernat Ferrer
Els majoristes encaren la campanya nadalenca amb il·lusió: esperen que la baixada de preus afavoreixi les vendes | S'espera que la setmana vinent els preus finals encara siguin millors
29/09/2014
El programa d'activitats de la V Setmana del vi DO Alella es porta a terme a diversos municipis del Vallès Oriental i el Maresme
Pàgina 1 de 0