1 de 10
cuina
20/10/2021
Carles Díaz Tarragó, director de Bolet Ben fet, amb un exemplar de fetge de vaca
Carles Díaz Tarragó, director de Bolet Ben fet, amb un exemplar de fetge de vaca | Bolet Ben Fet
L'empresa de Sant Antoni de Vilamajor treballa en espècies pròpies com el fetge de vaca, el pollancró autòcton, la gírgola de bruc o la sabatera de faig, entre d’altres
27/05/2021
Els millors cuiners catalans del futur
Els millors cuiners catalans del futur | ACN
La revista "Cuina" celebra els seus 20 anys amb una selecció de la nova generació de cuiners catalans que agafaran el testimoni de Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaría i els germans Roca
29/11/2020
Els bombers al carrer Esteve Cardelús de Sant Celoni
Els bombers al carrer Esteve Cardelús de Sant Celoni | Jordi Purtí
Els bombers hi desplacen dues dotacions
24/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Unes postres delicioses per endolcir una mica aquests dies de confinament
22/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Seguint aquesta recepta aprendràs a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
Resultat final de la recepta.
Resultat final de la recepta. | ND
Una recepta ideal per deixar que la preparin els més petits de casa
13/04/2020
Resultat final de la recepta.
Resultat final de la recepta. | ND
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
10/04/2020
Imatge il·lustrativa
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
06/04/2020
Aprèn a fer el tiramisú de torró de la Mercè
Aprèn a fer el tiramisú de torró de la Mercè | ND
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
03/04/2020
Aprèn a fer els borregos de la Mercè
Aprèn a fer els borregos de la Mercè | ND
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
01/04/2020
Així queden les croquetes de pollastre sense gluten de la Mercè
Així queden les croquetes de pollastre sense gluten de la Mercè | ND
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
30/03/2020
Així queda la sopa de farigola i ceba de la Mercè
Així queda la sopa de farigola i ceba de la Mercè
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
27/03/2020
Així queda la sopa de farigola i ceba de la Mercè
Així queda la sopa de farigola i ceba de la Mercè
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
25/03/2020
La xef de Tagamanent Mercè Brunés
La xef de Tagamanent Mercè Brunés
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
21/11/2019
per Sergi Ambudio
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
Premi de dues estrelles a Jordi Cruz
Premi de dues estrelles a Jordi Cruz | ACN
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
22/02/2019
Aquest dissabte, mongeta del ganxet
Aquest dissabte, mongeta del ganxet | Ajuntament de Granollers
En el marc del mercat de productors ecològics i de proximitat de la plaça de la Corona
22/11/2018
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin.
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin. | Guia Michelin
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez, l'Oria de Martín Berasategui i Cocina Hemanos Torres, dels germans Torres, s'incorporen al llistat dels millors establiments
01/11/2018
Rossejat del Delta de l'Ebre, un plats semifinalistes.
Rossejat del Delta de l'Ebre, un plats semifinalistes. | Plat Favorit dels Catalans
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
20/07/2018
Pastís d'orxata i fartons, per aquest estiu
Pastís d'orxata i fartons, per aquest estiu | Griselda Fosch i Conxita Bardají
per Griselda Fosch / Conxita Bardají
Provem de fer aquesta referescant recepta de Tarraco Cuina?
14/07/2018
Imatge il·lustrativa
per Manel Baxerias
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
08/07/2018
Imatge il·lustrativa
per Manel Baxerias
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
02/07/2018
Imatge il·lustrativa
per Manel Baxerias
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
23/06/2018
Imatge il·lustrativa
per Manel Baxerias
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
19/06/2018
El restaurant Naltrus de Granollers vol especificar que serveixen cuina catalana
El restaurant Naltrus de Granollers vol especificar que serveixen cuina catalana | Naltrus
per Jaume Ventura Busquets
Els socis de Naltrus diuen que no els deixen especificar quin menjar serveixen
16/06/2018
Imatge il·lustrativa
per Manel Baxerias
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
09/06/2018
Imatge il·lustrativa
per Manel Baxerias
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
02/06/2018
Imatge il·lustrativa
per Manel Baxerias
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
Pàgina 1 de 8