Segon Campionat Mundial de Scrabble en Català

per NacióGranollers , 14 de maig de 2007 a les 12:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2007 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La fase final d'aquest segon campionat se celebrarà els dies 19 i 20 de maig en el marc de la fira jugar x jugar, un espai de la Fira de l'Ascensió de Granollers. A aquesta fase final s'hi aplegaran els 30 millors jugadors de scrabble en llengua catalana seleccionats a partir dels resultats d'anteriors campionats i de les fases de qualificació.
En total, al mundial hi hauran participat més de 85 jugadors, nombre que supera amb escreix la cinquantena de participants de la primera edició. Entre d'altres, han confirmat la seva presència a la fase final en Miquel Sesé (vigent campió del món i autor del problema de Scrabble diari a l'AVUI ), en Joan R. Manchado (subcampió del món i també únic bicampió mundial de scrabble en castellà), els escriptors i enigmistes Màrius Serra (autor de l'encreuat català de La Vanguardia, ), Pau Vidal (autor de l'encreuat català de El PAIS), Anna Genís (autora de l'encreuat català de El Periodico, i el periodista Salvador Alsius.
La fase final al Recinte Firal de Granollers començarà el dissabte dia 19 de maig a les quatre de la tarda i la gran final està prevista per al diumenge dia 20 a les 5 de la tarda.

 

Arxivat a:
Societat
Participació