Pere Pladevall, cap de llista del PSC a Sant Feliu de Codines per a les properes eleccions municipals

per Redacció, 14 de desembre de 2006 a les 19:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2006 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Agrupació del PSC de Sant Feliu de Codines ha escollit Pere Pladevall com a cap de llista per a les properes eleccions municipals, que se celebraran el 27 de maig. Nascut el 1964, és actualment portaveu del Grup Municipal i primer secretari de l'Agrupació del PSC de Sant Feliu. Durant la presentació del candidat, el primer secretari de la Federació del PSC del Vallès riental, Román Ruiz, ha destacat l'ampli coneixement que té el candidat de la vida i realitat de Sant Feliu: "el seu treball i dedicació i la seva il·lusió pel seu poble ha estat traduït en un suport majoritari per ser el candidat", ha comentat. Segons Ruiz, Pladevall "té un projecte clar de canvi per Sant Feliu i estem esperançats en aconseguir aquest canvi perquè hi hagi un govern progressista i d'entesa que governi Sant Feliu els propers anys".

El primer secretari ha comentat la necessitat que el creixement que està experimentant Sant Feliu sigui sostenible i que l'administració sigui més oberta, transparent i respongui els interessos generals del poble.


El projecte dels socialistes per Sant Feliu de Codines gira entorn deu eixos principals, segons ha exposat el candidat Pladevall: promoure habitatge social, millorar la recollida selectiva de les deixalles, piscina pública al nucli urbà, pavelló polisportiu nou, crear activitats per als joves, pla de parcs i jardins, elaboració d'un nou Pla General, ple compromís amb la gespa artificial del camp de futbol i amb la tercera pista de tennis, trobar terrenys per construir la nova escola de primària i començar a estudiar les possibilitats per a un nou IES, ple compromís amb la nova llar d'infants i donar una bona solució laboral als treballadors de l'actual, i desenvolupar el Pla Parcial Era Nova Est, on s'ha de construir el nou centre de salut i negociar la instal·lació d'un centre de Dia.

A això s'afegeix un nou protocol de participació ciutadana, recuperar els consells municipals i aprofitar l'entrada en funcionament de la variant per dignificar el centre del poble i també promoure noves activitats econòmiques i industrials.

Pladevall ha comentat que "tenim idees, projecte, equip i il·lusió". Segons el candidat, l'objectiu és "engrandir la nostra base social i trencar la tanca psicològica del 22% de vots, que és el màxim que els socialistes hem aconseguit a Sant Feliu". Per fer-ho, Pladevall comenta que "volem arribar a noves persones, intentar explicar i convèncer molta gent de què tenim un projecte per un poble més habitable".

Amb una àmplia implicació en la vida sociocultural feliuenca


Nascut el 1964, va centrar els seus estudis en l'àmbit cultural i interpretatiu, amb diferents cursos realitzats al Centre de Teatre de Granollers, al Col·legi de Teatre de Barcelona i a l'escola Kaaitheater de Brusel.les, i també de dansa contemporània a l'Escola de Dansa Bugé de Barcelona. Ha completat la seva formació amb cursos sobre tractament d'infants amb risc d'exclusió social i de monitor i director d'esplais.

En l'àmbit professional, a més d'activitats relacionades amb el món cultural, va ser responsable de la direcció dels Plans d'Ocupació Juvenils, finançats amb Fons de la Unió Europea, realitzats a Sant Feliu de Codines del 1997 al 1999, amb adolescents en risc d'exclusió social, amb treballs d'intervenció, gestió i conservació del medi natural i urbà. Ha estat encarregat de la realització del Cens d'habitants i habitatges de Sant Feliu de Codines i Santa Eulàlia de Ronçana (2000), director de monitors a la Casa de Colònies de Can Ribes de Montbui (2001), monitor a l'Escola de Natura de Sant Miquel del Fai (2002-2003), coordinador de l'Espai Cultural d'Oci Nocturn Juvenil, La Bòbila, de Caldes de Montbui (2004). Recentment ha treballat en la organització d'activitats del Congrés del Món Rural de Catalunya a les comarques de l'entorn de Barcelona (2005-2006), i en l'Estudi sociocultural de Sant Feliu de Codines per a la Coopetariva 70 (2006).

La seva implicació en l'àmbit sociocultural de Sant Feliu de Codines és molt àmplia, sent cofundador de la revista local " La Pinya ", del grup del "Correfoc" de St. Feliu de Codines El Follet i la Fantasma, de l'Esplai Badocs -predecessor de l'esplai Espigopi-, del Voluntaris Codinencs -per col·laborar en la prevenció i l'extinció dels incendis forestals-, del grup d'activitats musicals i culturals Rock & Roll Cívic, i del grup d'activitats lúdiques juvenils El Caixó. També ha estat coordinador del Consell Municipal de Medi Ambient a Sant Feliu de Codines (1996-2003); ha participat en l'estudi per a l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona del Molí de Llobateres, propietat de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i situat en el PEIN dels Cingles de Bertí, encaminat a explorar les seves possibilitats de rehabilitació i posterior conversió en Centre d'Interpretació de la Natura i/o alberg de Natura, del PEIN "Cingles de Bertí" (2002); ha participat també en l'elaboració de l'estudi, senyalització i difusió de La Ronda Codinenca per a "Senders de Catalunya", encarregat per la Diputació de BCN i l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines (2003).

L'any 2003 va ser escollit regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, pel PSC - Iniciativa de St. Feliu – Progrés Municipal.

Actualment és portaveu del Grup Municipal, primer secretari de l'Agrupació del PSC de Sant Feliu des de l'any 2001 i membre del Consell de Federació del Vallès Oriental des de 1998.

 

Arxivat a:
Política
Participació