1 de 10

ERC proposa la creació d'una «Marca Granollers» i reestructurar l'àrea de Promoció Econòmica

Els republicans volen crear les regidories de Comerç i Indústria per "rellançar" aquests àmbits a la ciutat

Núria Maynou i Enric Gisbert, atenent a VOTV al Parc Firal. | ERC Granollers
per Nació, Granollers | 20 de maig de 2023 a les 12:26 |


Núria Maynou i Enric Gisbert han explicat, aquest divendres al Parc Firal aprofitant la Fira de l’Ascensió, les seves propostes per "impulsar Granollers" en l’àmbit econòmic, comercial i industrial. D’aquestes propostes en destaca la creació d’una Marca Granollers amb la participació de tots els agents implicats i la reestructuració de l’Àrea de Promoció Econòmica.


La candidata republicana ha volgut destacar el paper comercial i econòmic que ha tingut sempre Granollers a la comarca i al país, però ha alertat alhora "que el comerç local està perdent terreny davant les grans cadenes i les plataformes de comerç electrònic". Maynou també ha deixat clar que "cal entomar el repte de la reindustralització, atraient sectors de valor afegit i desenvolupant una oferta de formació professional estratègicament lligada amb la indústria i l’economia de la ciutat". La republicana també ha explicat que "cal apostar per la modernització dels polígons, fent-los més atractius i millorant-ne les connexions".

Per la seva banda, el número 4 de la llista, Enric Gisbert, ha concretat les propostes del seu equip en aquest àmbit. Gisbert ha explicat que volen crear una Marca Granollers, "que sigui un espai integrat per tots els agents locals implicats en el comerç, la indústria i el turisme, per tal de desenvolupar un Pla transversal amb l’objectiu de fer una ciutat més atractiva i competitiva". El regidor ha posat d’exemple l’idea de repensar el Parc Firal per tal d’atraure més esdeveniments a la ciutat.


Això, segons els republicans, aniria acompanyat d’una reestructuració de l’Àrea de Promoció Econòmica, creant les regidories de Comerç i Indústria, per rellançar-la. ERC també aposta per la protecció del comerç local a partir de la creació d’un segell que reconegui els establiments històrics i emblemàtics, així com la instauració d’una "taxa Amazon" per a les grans empreses de comerç electrònic.


 

 

Participació