1 de 10
cuina

Recepta | ​Amanida de canonges amb vinagreta de maduixes

Cada setmana, les millors receptes

​Amanida de canonges amb vinagreta de maduixes, | Manel Baxerias
per Redacció, Granollers | 20 de maig de 2023 a les 12:20 |
Ingredients:

Un grapat de canonges


Olives negres d'Aragó

Un grapat de pinyons


7 o 8 maduixes

Oli d’oliva extra verge i sal


Vinagre

Pebre negre



Preparació:

En una paella amb molt poc oli i a foc baix poseu els pinyons a torrar-se una mica. No cal posar gaire oli perquè, com a fruit sec que són ja en tenen. Mentre poseu els canonges i les olives al plat aneu preparant la vinagreta.

Poseu a la batedora cinc o sis maduixes, un polsim de sal i pebre. Tritureu i hi afegiu l’oli que vulgueu, en funció de la quantitat de vinagreta que vulgueu fer, juntament amb unes gotes de vinagre, i emulsioneu una mica més.

Acabeu decorant el plat amb el pinyons torrats, un parell de maduixes laminades i la vinagreta.

 

Participació