1 de 10

Illa: «Volem que la transformació de Granollers continuï quatre anys més»

El primer secretari del PSC visita la Fira de l'Ascensió

Salvador Illa, amb Alba Barnusell i altres membres de la llista socialista a Granollers. | PSC Granollers
per Nació, Granollers | 20 de maig de 2023 a les 11:44 |


El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha visitat aquest divendres la Fira de l’Ascensió de Granollers amb l’alcaldessa i candidata socialista, Alba Barnusell, i els membres de la candidatura del PSC.


El roquerol ha posat en valor la feina feta pels governs socialistes a Granollers durant la seva visita a la ciutat. Illa ha assegurat que "sentim molt d’orgull per la feina feta, s’ha fet una transformació important que volem que continuiï quatre anys més". A més, ha elogiat la "feina magnífica" que, segons creu, ha fet Barnusell en l'any que porta d'alcaldessa.

Illa ha fet una crida a la mobilització el 28M: "És molt important que el major nombre de municipis estiguin en marxa i per aquest motiu, demanem una mobilització a la ciutadania i que sigui màxima".


Illa ha visitat els diferents stands de la Fira i ha conversat amb els responsables dels diversos expositors. "L’objectiu és seguir transformant Granollers, una ciutat que volem més verda i més saludable, i això ho reflexa també aquesta Fira de l’Ascensió", ha explicat Barnusell. 

 

Participació