1 de 10
espectacles

El festival Dansa Metropolitana acaba aquest cap de setmana a Granollers amb la mostra de les escoles de dansa

També hi haurà dos espectacles de renom: 'Projecte Sena!' i 'Aquí'

Aquest cap de setmana, Dansa Metropolitana a Granollers. | TAG
per Nació, Granollers | 21 de març de 2023 a les 21:45 |
El festival Dansa Metropolitana acaba aquest cap de setmana a Granollers amb la tradicional mostra de les escoles de dansa de la ciutat. Serà dissabte, a les 18.00, a la plaça de l’Església.

Un cop acabada la mostra, els assistents podran veure l’espectacle de dansa Projecte Sena!, de la companyia Delrevés, a partir de les 20.30. Una proposta de dansa vertical, teatre, arts digitals i arquitectura que es fusionen en un espectacle que comença amb la creació d’un sindicat d’éssers amb superpoders. L'objectiu dels personatges és, amb ironia i humor, sensibilitzar la població sobre qüestions tan complexes dins del sector com el bé i el mal, la precarietat laboral, el sexisme, la vellesa i el poder mediàtic.


D'altra banda, l’espectacle Aquí de la coreògrafa Lorena Nogal i la companyia Hotel Col·lectiu Escènic, que s’uneixen per explorar, en un espectacle únic, la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic. La peça es presentarà l'endemà diumenge, a aprtir de les 12.00, en un dels espais més singulars de la ciutat: la Tèrmica de Roca Umbert. Una peça que pren com a partida la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, el fregament, la durabilitat o l’absència de toxicitat, mentre els intèrprets deixen a disposició de l’espai els seus cossos per explorar els seus límits.

 

 

Participació