1 de 10
eleccions municipals 2023

Membres de PDECat, Centrem i Junts impulsen la candidatura de Tria Granollers

Diuen que la ciutat "necessita una sacsejada, aire fresc, noves maneres de fer les coses i, sobre tot, il·lusió i bon govern"

Imatge de la candidatura. | NG
per Nació, Granollers | 12 de març de 2023 a les 17:56 |
Les eleccions municipals a Granollers comptaran am una nova candidatura: Tria Granollers. La mateixa formació ha explicat en un comunicat que aquesta opció sorgeix, sobretot, de persones sense cap militància política, però també alguns membres de Junts per Granollers, Centrem i el PDECat "preocupats per la seva ciutat i orfes d’una opció que representi la seva manera de viure i veure Granollers".

En aquest sentit, defensen que la ciutat "necessita una sacsejada, aire fresc, noves maneres de fer les coses i, sobre tot, il·lusió i bon govern". Critiquen que "fa massa temps que aquest Ajuntament va fent per inèrcia" i demanen una Granollers "més a prop de les persones, més participativa, més transparent, més neta, més ordenada". Pensen que "hi moltes coses que es poden fer millor".


Pel que fa a la campanya, expliquen que són "conscients" de les seves possibilitats i que faran "una campanya senzilla, dirigida a les persones, molt propera a les granollerines i als granollerins.

 

Participació