1 de 10
televisió

Tornen els divendres d'«Eufòria»: tots els detalls de la segona edició

Els 16 concursants, entre els quals la granollerina Jim, s'estrenen aquest divendres en una gala que en deixarà quatre fora del programa després de les valoracions del jurat format per Elena Gadel, Lildami i Carol Rovira

La Jimena, de Granollers. | TV3
per Nació, Barcelona | 10 de març de 2023 a les 16:27 |
Les nits dels divendres tornen a ser nits d'Eufòria. El talent show musical de TV3 torna a monopolitzar la programació amb la seva segona edició que espera repetir l'èxit la primavera passada. Després de dues setmanes de càstings finals, ja es coneixen els 16 concursants -entre els quals la granollerina Jim- que, setmana rere setmana, intentaran avançar fins a la final, esquivant les eliminacions del jurat format per Elena Gadel, Lildami i Carol Rovira.


La primera gala del concurs serà aquest divendres a partir de les 22.05 hores, quan els 16 aspirants sortits del càsting faran el seu debut a plató en directe. El funcionament setmanal serà el mateix que en la primera edició: els concursants hauran de preparar a cada gala una cançó com a solistes a més de preparar les segones veus d'alguns dels temes dels companys.

D'aquest primer programa també se'n coneix ja quatre cançons que s'interpretaran: Flowers de Miley Cyrus, De l'1 al què de The Tyets, Suspicious Mind d'Elvis Presley o Sweet Child O'Mine de Guns N' Roses. Un cop els cantants hagin interpretat tots els números rebran les valoracions del jurat, que decidirà les dues persones que se'n van a la zona de perill i les dues persones que se salven.  


D'aquesta manera, al final de la gala el jurat haurà col·locat vuit concursants a la zona de perill. Però potser no en són els únics. Clara Luna i Jordi Cubino, des del VAR musical, decidiran si afegeixen algun altre aspirant a la zona de perill, o no. Després, la resta de coaches tindran el privilegi de treure alguns concursants de la zona de perill fins que hi quedin sis aspirants.

I a partir d'aquí, aquests sis concursants seran els que es posaran en mans de l'audiència, que serà l'encarregada de decidir, a través de les votacions, els dos concursants que han de continuar a Eufòria. Malauradament, els quatre menys votats hauran d'abandonar la seva aventura musical i ja només quedaran 12 finalistes, que seran eliminats d'un en un a cada gala per acabar dirimint qui agafarà el relleu de Mariona Escoda.


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació