1 de 10

Junts integra Demòcrates a la llista de les eleccions municipals a Granollers

Oriol Vila, que ha estat vinculat a Primàries els últims anys, serà entre els cinc primers de la llista

La presentació de l'acord. | Junts per Granollers
per Nació, 8 de març de 2023 a les 09:51 |
Junts per Granollers integrarà Demòcrates en la candidatura de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Ho han anunciat aquest dimarts el candidat de Junts, Àlex Sastre, i Oriol Vila, que precisament estarà entre els cinc primers noms de la candidatura. Vila va ser regidor de CiU al consistori entre 1999 i 2003 i entre 2015 i 2019.

Sastre ha destacat que aspiren a ser "el pal de paller de l'independentisme" a la ciutat, per la qual cosa volen "sumar el màxim de forces i persones" al projecte. El candidat també ha admès que amb aquest moviment recusen "un espai polític que havia quedat molt atomitzat arran del procés" i ha insistit en "l'oportunitat de canvi" que creu que es viurà a la ciutat: "Estirem la mà a tothom qui vulgui formar-ne part".


D'aquesta manera, Vila abandona el projecte de Primàries, llista de la qual va formar part en les eleccions de fa quatre anys, a més del procés per escollir candidat per les municipals, fa sis mesos: "Primàries va néixer buscant la unitat estratègica de l'independentisme al voltant d'una llista que reclamava més participació democràtica. I s'ha fet bona feina. Ara, però, qui té capacitat d'aglutinar tota la força de l'independentisme és Junts".

Està previst que altres membres de Demòcrates s'integrin en altres llocs de la llista.


 

 

Participació