1 de 10
EL TEMPS

Esquiant pel Pla de la Calma al Montseny

13 centímetres de gruix de neu a Santa Fe del Montseny

Esquiant al Pla de la Calma | @GuillemRaich / VOTV
per Redacció, Fogars de Montclús | 7 de febrer de 2023 a les 20:56 |
Una de les imatges curioses que ha deixat aquest dimarts ha estat la nevada al Pla de la Calma, al Parc Natural del Montseny i veure una persona esquiant aguantant-se amb una corda lligada al darrera de un vehicle tot terreny. El periodista de VOTV Guillem Raich ha captat el moment i ho ha compartit a les xarxes socials.

 

Fred, vent i neu. Aquesta era la previsió meteorològica per aquest dimarts 8 de febrer i no han errat. Al Baix Montseny fa fred, està plovent i al Parc Natural del Montseny i Reserva de la Biosfera hi ha hagut una nevada de consideració. A Santa Fe del Montseny, on s'ha anat mantenint la neu de la darrera nevada, aquest migdia ja hi havia un bon gruix, uns 13 centímetres a la cota de 1.110 metres, tal com ho demostren les imatges fetes públiques per veïns de la zona.
A altres punts de la comarca natural com Sant Hilari Sacalm a mig matí també començaven a cure els primers flocs de neu i més tard ha calgut tallar la circulació a la carretera GIV-5411. I a Arbúcies, a conseqüència de la neu, també s'ha tallat la circulació a la carretera GIV-5201 en el quilòmetre 0-6.7, en ambdós sentits de la marxa. A Foghars de Montclús cal portar cadenes.

 

Participació