1 de 10
circulació

La Policia Municipal de Mollet va denunciar més de 300 conductors de patinets el 2022

Per no respectar les normes de circulació

Agents de la Policia Municipal. | Ajuntament de Mollet del Vallès
per Nació, Mollet del Vallès | 31 de gener de 2023 a les 21:32 |
La Policia Municipal de Mollet del Vallès va denunciar 320 conductors de vehicles de mobilitat personal, principalment patinets, i 29 bicicletes durant 2022 per no respectar les normes de circulació.

Segons ha explicat el consistori, la majoria de les denúncies que es van posar al llarg de l'any passat van ser per circular per zona de vianants o per la vorera, circular en contra direcció, sense casc o utilitzant dispositius de música. També es va sancionar algun conductor per conduir sota els efectes de l'alcohol.


L'Ajuntament també explica que la setmana es va realitzar una campanya, juntament amb el Servei Català de Trànsit, dirigida als usuaris i usaries d'aquest tipus de vehicles. Els agents van fer un total de 15 controls i van identificar a 25 persones. Durant la campanya es van posar 9 denuncies en total: per circular per sobre de vorera, amb auriculars de so i en contra direcció. Durant els controls també es va vigilar la conducció sota els efectes de l'alcohol o drogues, i es van fer 15 proves en total.

Mollet va aprovar l'any 2020 la modificació de l'ordenança de circulació de vehicles i vianants i dins de les seves modificacions, una de les novetats va ser la possibilitat que per a determinades infraccions la sanció pogués ser substituïda per mesures alternatives, és a dir, per un curs de formació i conscienciació vial. Un programa en el qual ja hi ha participat més de 80 ciutadans conductors.

 

Participació