1 de 10
cuina

Recepta | Vedella a la cassola amb cervesa

Cada setmana, les millors receptes

Vedella a la cassola amb cervesa | Manel Baxerias
per Redacció, Granollers, Catalunya | 29 de gener de 2023 a les 10:02 |
Ingredients per a 2-3 persones:

700 grams de vedella (peixet) tallada a daus

1 ceba gran
1 tomàquet madur

1 fulla de llorer
1 cervesa rossa

Oli d’oliva
Sal


Elaboració:

Poseu en el fons d’una cassola de fang la ceba tallada a llunes no molt primes. Afegiu la vedella a trossos, el tomàquet tallat a quarts, la fulla de llorer i saleu. Per últim, ruixeu amb un rajolí d’oli d’oliva; tot en cru, tapeu i deixeu coure amb el foc molt baix.

Una vegada que la carn hagi deixat anar tot el seu suc, estarà a mitja cocció. Afegiu-li la cervesa i deixeu cuinar fins que la carn estigui totalment cuita i tendra. En cas que falti coure més, es pot anar afegint més cervesa. Aquesta cocció trigarà un parell d’hores o més. En el cas que la cocció sigui massa ràpida poseu un difusor perquè la cocció sigui més lenta.

Acompanyeu la carn amb col i patata bullides.

 

 

Participació