1 de 10

El Consell Comarcal del Vallès Oriental contractarà vuit joves en pràctiques durant un any

En el marc del programa Primera experiència professional

El Consell Comarcal del Vallès Oriental contractarà vuit joves durant un any | Consell Comarcal del Vallès Oriental / arxiu
per Redacció, Granollers | 27 de gener de 2023 a les 12:30 |
El Consell Comarcal del Vallès Oriental preveu contractar 8 joves amb contracte laboral en pràctiques en el marc del programa Primera experiència professional en les administracions públiques, impulsat pel SOC i finançat  amb  càrrec  als  fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.

El programa busca incentivar  la  contractació  en  pràctiques  de  joves  amb  formació  per millorar  la  seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, d'aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.


Concretament, es  preveu  contractar  8  persones  joves  en pràctiques per un període de 12 mesos a jornada completa de 37,5 hores setmanals, de dilluns a divendres. Les places ofertades són d'educador/a social, de treballador/a social, de tècnic/a en Relacions laborals, d'auxiliar tècnic TIC, de capacitador/a digital i suport administratiu i de tècnic/a suport Joventut.

Els requisits de participació són en situació d'aturat/da major de 16 i menor de 30 anys, estar inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat/da al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional requerit pel lloc de treball al qual s'opta i complir  els  requisits  que  exigeix  la  modalitat  del  contracte per a l'obtenció de la pràctica professional. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de gener.

 

 

Participació