1 de 10
agenda

Què fer aquest cap de setmana a Granollers: 23 i 24 de març

Consulta les activitats més destacades que s'han programat a la ciutat

Diumenge, Dansa a Roca Umbert. | Ajuntament de Granollers
per Nació, Granollers | 17 de març de 2023 a les 23:00 |
Tens plans per aquest cap de setmana? Des de NacióGranollers t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a  la ciutat per aquest cap de setmana del 23 i 24 de març.
 

Recapte per la investigació de la leucèmia infantil

Dissabte, a partir de els 10.00 i fins les 13.30, jornada solidària a Roca Umbert organitzada per Farretes Blaus. Hi haurà timbalada, tallers, espai nadons, circuit amb gegants, jocs de taula, maquillatge, taller i mostra de ball i cercavila. A les 13.30 es farà un vermut musical amb Anila Padrós i, a les 14.30, botifarrada. A partir de la tarda, concerts de Police Line, XTA DJ, Lola and the Rinho i Perfecto desorden.

 

Fira Embruixa't

Dissabte, a partir de les 10.00, Fira Embruixa't als carrers de Sant Roc i Santa Anna. Amb paradetes, tallers infantils, ambientació, activitats per a nens i adults, tirades de tarot, jocs, entre d'altres. Organitza Associació de Botigues i Serveis del Centre Històric de Granollers, Associació de Comerciants Del Rec al Roc.
 

Big Bands de l'Escola Pereanton

Dissabte, a aprtir de les 12.00. Concert en el marc del 33è Jazz Granollers Festival. Al Casino de Granollers Club de Ritme.


Ballada de la Roda d'Esbarts infantils

Dissabte, a les 17.30. Ball de l'Esbart Dansaire a la Plaça de la Porxada. Més info a http://www.esbartgranollers.cat/.


Crònica sentimental del barri Sota el Camí Ral

Diumenge, a les 10.30, però també hi haurà sortides a les 11.30 i 12.30. Caminada des del local de l'Associació de Veïns SCR (Prat de la Riba, 84). Recorregut per 22 punts d'interès.

 

Dansa a Roca Umbert

Diumenge, a les 12.00. Dans Metropolotana amb Aqui, de Lorena Nogal per Hotel Escènic. A La Termica. 
 

Descobreix Bach amb l'Orquestra de Cambra de Granollers  

Diumenge, a les 17.30. Concert familiar El so de Bach. Johann Sebastian Bach escrivia música tot el dia. Tanta, que necessitava que els seus fills i filles l’ajudessin a copiar les partitures amb tinta i ploma. Vols sentir con sona el nom de Bach? Vine al Teatre Auditori de Granollers a descobrir la música d’un dels compositors més grans de la història, amb la narració de David Puertas. A càrrec d'Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado Bolsi. Concert recomanat a partir de 5 anys.

 

 

Participació