1 de 10
agenda

Què fer aquest cap de setmana a Granollers: 18 i 19 de març

Consulta les activitats més destacades que s'han programat a la ciutat

Mishima, en concert dissabte a la nit a Nau B1. | Ajuntament de Granollers
per Nació, Granollers | 17 de març de 2023 a les 17:00 |
Tens plans per aquest cap de setmana? Des de NacióGranollers t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a  la ciutat per aquest cap de setmana del 18 i 19 de març.
 

El Dúo de la Africana

Dissabte, a les 19.00, El Dúo de la Africana al Teatre Auditori de Granollers. Un vodevil pel davant i pel darrera que no deixarà indiferent a ningú. L'acció transcorre entre els bastidors d'un teatre d'òpera de segona fila dirigit per Querubini, empresari italià, que s'expressa en un italià espanyolitzat i la dona del qual és La Antonelli, prima dona de la companyia i sevillana. L'argument s'enreda quan el tenor s'enamora de la diva.

Espectacle musical i esquetxos

Dissabte, a les 18.00, espectacle de teatre (musical i esquetxos) de Vallès Music. Al Centre Cívic Nord. 

Mishima, en concert

Dissabte, a les 22.00 a la sala Nau B1. Una pandèmia i moltíssims concerts després, Mishima presenta el seu nou àlbum, L’aigua clara (TRIS, 2022). Gravat a Black Box, el santuari analògic de Peter Deimel a Angers (França), Mishima sublima l’aposta per la profunditat literària i la contundència sonora en el seu desè disc.

Concurs de colles sardanistes

Diumenge, a les 11.30. 73a edició del concurs, a la Plaça de la Porxada. A càrrec de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Si fa mal temps, al pavelló can Bassa.

Dansa

Diumenge, a les 12, Via Faunal: espectacle final del projecte comunitari de moviment a càrrec de Pol Jiménez. Plaça de Josep Maluquer i Salvador.


 

 

Participació