1 de 10
handbol

Dimiteix la cúpula esportiva del BM Granollers

Marc Amargant, Marc Garcia i Miguel Ángel Gutiérrez han presentat la seva dimissió

Imatge d'arxiu del Palau d'Esports de Granollers | Ajuntament de Granollers
per Nació, Granollers | 24 de gener de 2023 a les 21:40 |
El BM Granollers ha confirmat aquest dimarts el que dilluns va avançar VOTV: les dimissions del director esportiu del club, Marc Amargant, i del responsable de l'àrea esportiva masculina del club, Marc Garcia. A més, l'entitat -en un comunicat-, també ha precisat que ha plegat el responsable de l'àrea esportiva, Miguel Ángel Gutiérrez.

Segons va avançar Vallès Oriental Televisió, les dimissions d'Amargant i Garcia estarien provocades per les discrepàncies en el projecte del sènior femení i la continuïtat de la seva entrenadora, Dolo Martín, en el cas d'Amargant, i per els diferències en l'àrea masculina en el cas de Garcia i i Gutiérrez.


En el comunicat fet públic, el BM Granollers diu que el club es troba "en un procés de transició cap a una estructuració i professionalització" i que s'està "en un entorn econòmic i esportiu complex". "S'exploren contínuament alternatives que permetin millorar la situació dels equips i la continuïtat i viabilitat de l'entitat".
 

Finalment, l'entitat diu que "es treballa per trobar les persones que puguin assumir aquests càrrecs dins de la pròpia estructura directiva i professional del club".

 

Participació