1 de 10
igualtat

Les inscripcions per fer de voluntari als Special Olympics de Granollers, obertes fins al 28 de febrer

Granollers serà la seu dels jocs del 30 de març al 2 d’abril

Fins al 28 de febrer hi ha temps per fer-se voluntari dels Special Olympics | Ajuntament de Granollers
per Nació, Granollers | 20 de gener de 2023 a les 08:00 |
Granollers serà la seu de la 12a edició dels Jocs Special Olympics, que organitza la Federació ACELL- Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, Special Olympics Catalunya i l'Ajuntament de Granollers. La ciutat ja va acollir la 4a edició dels Jocs l'any 1994.

"El voluntariat és una de les peces clau per a l'èxit de qualsevol esdeveniment esportiu; un ajut desinteressat que esdevé imprescindible per al bon funcionament i desenvolupament dels Jocs", destaca l'Ajuntament en un comunicat . Per això, fins al 28 de febrer està en marxa una campanya per reunir les 600 persones voluntàries per donar suport en diferents àrees d'actuació: les competicions esportives, la Fira dels Jocs, acompanyament de les delegacions d'esportistes foranes; cerimònies d’inauguració i de cloenda dels Jocs, tasques administratives, punts d’informació... tots els voluntaris i voluntàries rebran una formació general en línia i de manera individualitzada, així com una d’específica de manera presencial, 15 dies abans de l’inici dels Jocs.


La crida va dirigida a majors de 18 anys, però també hi poden participar joves de 16 i 17 anys amb el permís dels pares.

Tots els interessats es poden inscriure en línia a les webs de la Federació ACELL, dels Special Olympics Catalunya i de l’Ajuntament de Granollers: També es pot fer presencialment al Servei d’Esports (Jaume Camps i Lloreda, 1. Edifici Can Puntes).

 

Participació