1 de 10
EL TEMPS

Previsió del temps per al cap de setmana: calma abans que caiguin les temperatures

El sol a bona part del país només es veurà interromput per un front que visitarà tímidament Catalunya el diumenge i que pot deixar algun ruixat al Pirineu

Imatge del cel de Granollers. | Jaume Ventura Busquets
per Nació, Granollers | 24 de març de 2023 a les 20:00 |
El primer cap de setmana de primavera serà la prèvia a una important caiguda de les temperatures. Això és el que preveu el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), que situa uns dies festius de calma, amb termòmetres que marcaran valors similars als d'aquest divendres i bona part de la setmana.

 

Temps per aquest dissabte: la pluja guanya terreny

Dissabte serà el dia més tranquil del cap de setmana. El sol serà protagonista a bona part del país, però la humitat deixarà un ambient més fresc especialment a la matinada i sobretot a la costa catalana. Els valors màxims patiran un petit descens, i se situaran entre els 20 i els 22 graus a punts de l'interior del país.

 
 

Temps per aquest diumenge: tarda de paraigua

El diumenge, en canvi, un front que visitarà tímidament Catalunya pot deixar algun petit ruixat al Pirineu. Malgrat tot, la tendència general al territori serà de sol, amb un matí de temperatures més baixes i una tarda de valors més alts. Tot això, com a prèvia d'un inici de setmana que preveu una baixada de termòmetres que deixarà temperatures més habituals per aquestes dates.
 

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació