1 de 10
trànsit

Els camions pesants no podran circular pel tram urbà de la Ronda Sud a partir de dilluns

Els de més de 7,5 tones hauran de buscar recorreguts alternatius

La senyalització de la Ronda Sud, a punt de ser destapada | VOTV
per Nació, Granollers | 14 de gener de 2023 a les 14:00 |
A partir de dilluns, els camions pensants de més de 7,5 tones no podran circular pel tram urbà de la Ronda Sud, a Granollers, entre el pont sobre el riu Congost i la rotonda amb el carrer Esteve Terrades, a la banda es. D'aquesta manera, la limitació se suma a l'existent pels vehicles que transporten matèries perilloses, vigent des del 2019.

Segons informa VOTV, aquest divendres el Departament de Territori i l’Ajuntament de Granollers acabaven d'instal·lar les 25 noves senyalitzacions que ho indicaran. L'objectiu és intentar seguir pacificant la circulació a la zona.


Per vigilar el compliment de la nova normativa, la policia local de Granollers intensificarà la vigilància en aquest tram. Tot i això, en declaracions a VOTV, el regidor Juan Manuel Segovia ha explicat que aquest no es l'únic control que voldria el consistori: per una banda, els hi agradaria que s'hi instal·lés un sistema de videocàmeres, però també demanaran als Mossos d'Esquadra que ajudin en el compliment de la prohibició.

La prohibició del pas de camions pesants per aquesta zona és una de les peticions que sempre ha fet l’Assemblea Integració Ronda i Sud de Granollers.


Es calcula que, des de l'aixecament de les barreres de l'AP-7 i la C33, cada dia passen uns 2.500 vehicles pesants pel tram urbà de la Ronda Sud de Granollers. 

 

Participació