1 de 10
economia

Amazon tancarà el centre logístic de Martorelles per traslladar-se a Saragossa

La companyia negocia amb els sindicats mantenir la feina als 800 treballadors en altres instal·lacions

Un edifici d'Amazon, en una imatge d'arxiu | Europa Press
per Nació, Barcelona | 11 de gener de 2023 a les 15:33 |
Amazon ha anunciat aquest dimecres que tancarà el centre logístic de Martorelles, on treballen unes 800 persones, per traslladar l'activitat a Saragossa. En un comunicat, l'empresa ha explicat que negocia amb els sindicats el trasllat dels treballadors de Martorelles a altres centres de la companyia, "garantint un lloc per a tots ells".

A principis de gener, Amazon va dir que planeja acomiadar 18.000 empleats arreu del món. La multinacional nord-americana dona feina a Catalunya a més de 7.000 persones, i a banda del de Martorelles, té centres al Prat de Llobregat, Castellbisbal i, a partir de l'abril, a El Far d'Empordà.


De fet, coincidint amb l'anunci del tancament de Martorelles, Amazon ha concretat els plans d'obertura del centre logístic del Far d'Empordà, que ja s'estava construint i que s'especialitzarà en l'emmagatzematge i gestió de productes de petit format. El recinte té una superfície de més de 5.000 metres quadrats i donarà feina a unes 1.400 persones. Serà un dels més nous d'Amazon, juntament amb el de Saragossa, que provoca el tancament de Martorelles.

Amazon ha remarcat que avalua "constantment" la seva xarxa d'operacions per garantir que s'ajusta a les necessitats de l'empresa, i que en aquest context s'obren nous centres, es milloren instal·lacions o es tanquen "els més antics". El centre de Martorelles abaixarà la persiana després d'obrir l'any 2017.


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació