1 de 10
televisió

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez roden a Caldes part de la sèrie del crim de la Guàrdia Urbana

El col·legi del Carme acull trama de la nova estrena de Netflix

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez protagonistes de la minisèrie de Netflix El cuerpo en Llamas | Cedida per Netflix a l'ACN
per Nació, Caldes de Montbui | 11 de gener de 2023 a les 11:39 |
La propera estrena de Netflix, El cuerpo en llamas, que gira al voltant del crim de la Guàrdia Urbana, ha rodat part de la trama a l’antiga escola del Carme de Caldes de Montbui. La productora Gigurri ha convertit els espais de l'antic centre educatiu en una presó per a dones, un dels escenaris de la sèrie s'estrenarà a la primavera amb Úrsula Coberó i Quim Gutiérrez com protagonistes. La minisèrie està dirigida per Jorge Torregrossa i Laura Mañá.

El rodatge s'ha fet a l'escola del Carme, que va ser adquirida per l’Ajuntament l’any 2021. Els darrers anys ha acollit altres rodatges, com les sèries Maricón perdido i El cuerpo en llamas.

 

Interior de l'antiga escola del carme, a Caldes Foto: Ajuntament de Caldes de Montbui


 

El recinte està en ple procés de transformació. Una nova etapa que culminarà el 2024, quan es preveu convertir-la en un espai sociocultural al centre de la vila, dissenyat gràcies a la participació ciutadana. L’arribada dels aproximadament 3 milions d’euros procedents dels fons Next Generation permetrà tirar endavant el projecte de remodelació.

Els beneficis, cap a la rehabilitació


L’Ajuntament de Caldes ha explicat que destinarà els beneficis obtinguts pel rodatge de la sèrie a la rehabilitació "d’elements patrimonials cabdals per al caràcter històric i termal del municipi, com ara les Termes Romanes".
 
 
Participació