1 de 10
policial

A presó un lladre per robatoris a cases de la Roca i Sant Fost

Vivia a Barcelona i també hauria actuat a Girona

Imatge d'arxiu d'una detenció | Mossos d'Esquadra
per Nació, Granollers | 5 de gener de 2023 a les 14:49 |
Un jutjat ha enviat a presó un lladre de 28 anys a qui els Mossos d'Esquadra relacionen amb quatre robatoris a cases perpetrats al barri de Palau de Girona i a la Roca del Vallès i Sant Fost de Campsentelles entre juliol i desembre de l'any passat.

Arran dels assalts, els Mossos van obrir una investigació per identificar el sospitós i aquest dimarts han desplegat un operatiu per detenir-lo al seu domicili de Barcelona.


Durant l'escorcoll, han localitzat 4.650 euros en efectiu, 200 euros en divises de tretze països, rellotges i joies. De fet, rellotges i joies eren el botí que el lladre s'enduia de les llars on entrava a robar. També li han intervingut eines que sospiten que podria utilitzar per cometre els robatoris.

El primer fet que la investigació relaciona amb el sospitós va tenir lloc el 18 de juliol, quan hauria entrat a robar a un habitatge de Sant Fost de Campsentelles. D'aquí, s'hauria endut joies, rellotges i uns 7.000 euros en efectiu. El segon robatori en casa habitada va tenir lloc l'11 de desembre a la Roca del Vallès.


Els altres dos assalts van tenir lloc al barri de Palau de Girona el 16 de desembre. El lladre va entrar a dos habitatges i es va endur joies, rellotges i diners en efectiu.

Després de passar a disposició judicial, el jutjat ha acordat presó provisional.

 

Participació