1 de 10
estafa

Granollers alerta d'una estafa telefònica en què es reclama el pagament de tributs municipals

Els estafadors es fan passar per treballadors de l'Ajuntament i demanen dades bancàries o fer una transferència o pagament amb targeta de crèdit

Un home fent una trucada | Unsplash
per Nació, Granollers | 7 de desembre de 2022 a les 15:31 |
L'Ajuntament de Granollers ha alertat la ciutadania i els comerços de la ciutat d'una estafa telefònica que s'està produint a la ciutat en els darrers dies. Segons detalla el consistori, els estafadors es fan passar per treballadors de l'Ajuntament, del Servei de Recaptació, i reclamen les dades bancàries o bé fer una transferència o pagament amb targeta de crèdit de suposats tributs municipals.

En aquest sentit, explica que s'ha tingut coneixement d'un comerç del centre de Granollers que ha rebut una trucada on se li reclamava el pagament d'uns rebuts retornats: "La comerciant, que era conscient que no tenia cap cobrament pendent, ha informat l'Ajuntament de l'intent d'estafa. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra ja han estat informats".


L'Ajuntament recomana a la ciutadania i els comerços que estiguin alerta de possibles estafes similars, ja que s'ha tingut coneixement que aquest modus operandi s'està produint en diversos municipis de la província de Barcelona.

 

Participació