1 de 10
institucions

Aprovada la licitació de la primera fase de la reforma de la futura seu del Consell Comarcal

El pressupost de licitació és d'una mica més de dos milions

La nova seu s'ubicarà als antics jutjats de Granollers | CCVOr
per NacióGranollers, Granollers, Catalunya | 25 de novembre de 2022 a les 20:00 |
El ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat la licitació del contracte mixt per a la primera fase de la reforma de la seu dels antics jutjats de Granollers per a la implantació de la nova seu. El punt es va incorporar per urgència i va comptar amb els vots favorables de tots els grups i l'abstenció de Ciutadans.

El contracte inclou dues parts: la primera, de redacció dels projectes bàsic i executius, inclosos tots els treballs preliminars, que es preveu dur a terme al llarg de l'any 2023; i la segona part, d'execució de les obres, que té un termini de 18 mesos. 


El pressupost de licitació és 2.083.277,39 euros, IVA inclòs, i el termini de presentació d'ofertes finalitza a les 11 h del 21 de desembre.

En aquesta primera fase es preveu dur a terme la rehabilitació estructural de l'edifici, la construcció d'una nova planta, la construcció d'una nova escala exterior d'evacuació, la retirada interior d'instal·lacions i elements obsolets, la preparació d'instal·lacions i els treballs preliminars necessaris per a la redacció del projecte. Així mateix, l'avantprojecte també preveu la necessitat d'incorporar en el projecte i en l'execució de les obres criteris ambientals i d'eficiència energètica.


L'edifici dels antics jutjats de Granollers, situat a l'avinguda del Parc, número 7, es va construir entre el 1970 i el 1974, té una superfície de 2.768,36 m2 distribuït en cinc plantes i una sota coberta. Es preveu la construcció d'una nova planta remuntada sobre l'edifici existent.

La reforma de l'edifici dels antics jutjats es desenvoluparà per fases, "segons disponibilitat de finançament".

 

Participació