1 de 10
parc natural del Montseny

Més de dues-centes denúncies per excés de velocitat o mal estacionament al Parc Natural del Montseny

Mossos d'Esquadra i les policies locals de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera van activar un dispositiu de control pel pont de Tots Sants

Massificació de vehicles al parc Natural del Montseny | Ricard Badia / ACN
per Redacció, Fogars de Montclús, Catalunya | 3 de novembre de 2022 a les 16:16 |
Un nou dispositiu de control de velocitat i estacionament al Parc Natural del Montseny el darrer cap de setmana i el pont de Tots Sants, s'ha saldat amb la imposició de més de dues-centes denúncies a conseqüència de diverses infraccions. El dispositiu ha estat una acció conjunta dels Mossos d'Esquadra de Sant Celoni i de Trànsit i les policies locals de Sant Celoni i de Santa Maria de Palautordera.
 

Les denúncies s'han posat a les carreteres BV-5301 i BV-5144 i dintre del Parc Natural del Montseny. Cent-cinquanta denúncies han estat tramitades per les policies locals, cinquanta més pels Mossos, bàsicament per vehicles mal estacionats als vorals de la carretera o en camins i vuit denúncies administratives més per infraccions al medi natural.

En un control similar dels Mossos d'Esquadra en el passat pont del Pilar a les mateixes carreteres es van posar una cinquantena de denúncies a vehicles estacionats fora dels aparcaments.

 

 

Participació