1 de 10
salut

«Sumar pel ciutadà i pel professional» centra la VI Jornada d'Innovació de l'Aliança Estratègica C-17

L'Aliança està integrada per l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital General de Granollers, l'Hospital Universitari de Mollet, l'Hospital de Sant Celoni i l'Hospital Clínic de Barcelona.

VI Jornada de l'aliança Estratègica d'Atenció Especialitzada C-17 | Hospital de Sant Celoni
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 31 d'octubre de 2022 a les 14:08 |
L'avaluació dels set anys de funcionament de l'Aliança Estratègica d'Atenció Especialitzada C-17, endegat conjuntament amb CatSalut, presentant el marc, la metedologia i els àmbits d'intervenció ha estat un dels eixos de treball presentats en la VI edició de la Jornada d'Innovació centrada en el "Sumar pel ciutadà i pel professional" celebrada a l'Aula Magna de l'Hospital General de Granollers, divendres de la setmana passada.

Es tracta d'una trobada anual per compartir els avenços i les propostes del model col·laboratiu que està desplegant l'aliança integrada per l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital General de Granollers, l'Hospital Universitari de Mollet, l'Hospital de Sant Celoni i l'Hospital Clínic de Barcelona.  


Durant la Jornada es van exposar quatre intervencions d'un total de vint-i-dues que actualment es troben en procés d'avaluació assistencial i econòmica: la diagnosi molecular del càncer de pulmó; el càncer de mama; el malalt isquèmic i les urgències 24x7 d'Otorinolaringologia. I també es va informar dels processos assistencials compartits que entren en l'agenda de l'any vinent.

També es van presentar els set projectes que optaven al premi Roche Farma als projectes d'innovació, per contribuir a assolir els reptes de l'Aliança C-17. Rita Casas, directora regional de Roche Farma, ha lliurat el premi al projecte guanyador: Brúixola, suport i millora de l'experiència de pacients amb càncer de pulmó que s'atenen en diversos dispositius assistencials de la C-17 liderat per Marta Barahona, cap d'Atenció a la ciutadania, i Joan Fernando Peidró, de l'àrea d'Experiència Pacients, de l'Hospital Clínic.  


A la part final els directors generals dels centres que conformen l'aliança estratègica C-17 van presentar les conclusions de la Jornada. La jornada la va inaugurar l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, el director general de l'Hospital General de Granollers, Dr Rafael Lledó i la coordinadora de l'Aliança C17, la Dra. Cristina Iniesta. La cloenda a càrrec del Dr Ignasi Carrasco, director de l'Àrea Assistencial del CatSalut.
 


 

 
 
 

 

 

Participació