1 de 10
castells

Les colles del Vallès Oriental presenten el 1r Premi de recerca de Batxillerat sobre el món casteller

L'estudiant guanyador es coneixerà a finals de juny del 2024

Imatge de la diada castellera de l'Ascensió | Xics Granollers
per Redacció, Granollers, Catalunya | 26 d'octubre de 2022 a les 09:43 |
Castellers de Caldes de Montbui, Manyacs de Parets, Castellers de Mollet i Xics de Granollers han presentat aquest dilluns a l'institut Manolo Hugué de Caldes la primera edició del Premi de Recerca de temàtica castellera.

Aquesta proposta inèdita sorgeix de la voluntat de les quatre colles de la comarca d'organitzar conjuntament un premi dedicat al món casteller i adreçat a joves estudiants de Batxillerat. Ja existeix un precedent a un altre nivell, els premis CEPAC per a treballs de final de grau o de postgrau de temàtica castellera (Premi CEPAC. Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells).


L'objectiu del 1r Premi de Recerca de Batxillerat Castellers V.O és acostar el món casteller en totes les seves vessants als adolescents, buscant fer més atractiu i motivador el treball de recerca. Poden optar al premi tot l'alumnat de batxillerat que estudia als centres del Vallès Oriental.

Els treballs que es presentin poden ser individuals o en grup i han hagut d'estar seleccionats prèviament pels centres. La presentació dels treballs serà entre l'1 de desembre de 2023 final al 31 de març de 2024.


El mes de maig del 2024 de tots els treballs presentats es triaran els tres millors. La segona quinzena de juny de 2024 els finalistes hauran de defensar el seu treball davant d'un jurant de vuit persones, que triarà el treball guanyador.

El tres finalistes rebran un obsequi i el premi al millor treball te una dotació de 200 euros.
Participació