1 de 10
energia

Granollers diu que l'empresa que ha tallat el gas del CNG incompleix la llei al ser un equipament essencial

El consistori diu que si no es restableix el servei denunciaran la concessionària

Álvaro Ferrer i Eduard Escandell, atenent els mitjans | VOTV
per Redacció, Granollers, Catalunya | 6 d'octubre de 2022 a les 20:00 |
L'Ajuntament de Granollers ha valorat aquest dijous, 24 hores després, el tall del subministrament del gas de les instal·lacions del Club Natació Granollers. En una compareixença pública del regidor d'Esports, Álvaro Ferrer, i del president del club, Eduard Escandell, han denunciat que l'empresa subministradora, APPLUS, ha incomplert la llei perquè es tracta d'un equipament que, al ser una instal·lació esportiva, està considerat essencial. I, per tant, "no es poden interrompre els subministraments". I perquè, com ja deien ahir, es va fer sense previ avís. Com també van dir aquest dimecres, han enviat un burofax demanant que es restableixi el servei, o denunciaran la concessionària.

Durant la compareixença, Ferrer i Escandell han explicat que des de la intervenció del club aprovada al ple del mes de juliol l'empresa va comunicar que volia rescindir el contracte i reclamava un deute de 400.000 euros. I que el tall del subministrament es va produir poc després de fer-se oficial una sentència que no donava raó a APPLUS en la seva voluntat de resoldre el contracte i la condemnava a pagar les costes judicials.


El club, mentrestant, segueix recomanant als usuaris que tinguin en compte que no hi ha aigua calenta als vestidors i que es prioritzin les dutxes a domicili. 

En la seva intervenció, Escandell també ha posat xifres al cost de les factures mensuals del club. Tot i el projecte d'estalvi del 2020 per reduir el consum, la factura elèctrica mensual ha ha passat d'uns 7.000 a uns 21.000 euros, mentre que la del gas ha augmentat de 20.000 a 60.000.
Participació