habitatge

Desnonen una família al barri del Lledoner de Granollers

Agents de l'ARRO han intervingut per retirar les persones que tractaven d'impedir-ho

per Redacció, Granollers, Catalunya | 29 de setembre de 2022 a les 22:45 |
Una família ha estat desnonada aquest dijous el pis on vivien al barri del Lledoner, a Granollers. Al migdia, quatre dotacions de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra han intervingut per executar l'ordre judicial de desnonament. La policia ha retirat les nombroses persones que s'havien concentrat convocades per la PAH per evitar que la Malika, els seus dos fills i un net fossin expulsats. Feia 20 anys que la família pagava lloguer per aquest pis.La PAH critica que la família compleix els requisits de vulnerabilitat perquè se'ls hi apliqui la moratòria i que se'ls hi ofereixi un reallotjament.

Tot seguit, membres de la PAH s'han desplaçat a les oficines municipals de serveis socials per protestar per l'actuació i reclamar una solució habitacional per a la família.


La PAH tem que hi hagi una nova onada de desnonaments com les de 2012 i 2013 i denuncien que, des del mes de juny, els Mossos d'Esquadra ja han intervingut amb dispositius especials en tres ocasions a la comarca

 

Participació