1 de 10
eleccions municipals 2023

Sopar debat de Primàries Granollers per debatre amb els set candidats

El pròxim dissabte, dia de les votacions

per Redacció, Granollers, Catalunya | 26 de setembre de 2022 a les 19:25 |
Aquest dissabte Primàries Granollers ha celebrat l’acte central de la campanya per escollir entre els set candidats per formar la llista electoral a les eleccions municipals. Un sopar debat a l’Hotel Granollers on hi van partir unes 45 persones per debatre l’estat de la ciutat i el seu futur.

Segons relata la formació, els candidats han respost a les preguntes que el públic i ciutadans de Granollers havien fet arribar als moderadors, emmarcades en els tres eixos que marquen l’estil ideològic de Primàries: qüestions que fan referència al ciutadà o a la pròpia persona; qüestions estructurals de la ciutat i qüestions relacionades amb la República que es pretén aconseguir.
Entre les preguntes, s'ha demanat quins mecanismes volen posar en marxa per incentivar la participació dels granollerins a l’Ajuntament, quina qüestió de la ciutat preocupa més o com resoldre els que consideren punts febles de la ciutat, com la mobilitat, la contaminació i la neteja.


La formació celebrarà aquest dissabte el procés de primàries al Casino de Granollers. Hi poden participar tots els granollerins que es vulguin inscriure com electors per poder votar a la pàgina www.primariesgranollers.cat. Hi ha temps per inscriure’s fins el proper dia 30 de setembre.

Els candidats que es presenten a la formació per les eleccions municipals de l’any 2023 són Carles Canet, Jordi Doménech, Arnau Peral, Marina Pineda, Mònica Ribell, Joan Ricart i Oriol Vila.

 

Participació