salut

Granollers acollirà la III cursa contra el càncer el pròxim 2 d'octubre

Els interessats es poden inscriure fins el 29 de setembre

L'edició del 2019 de la cursa. | AECC
per Redacció, Granollers, Catalunya | 23 de setembre de 2022 a les 13:49 |
El pròxim diumenge 2 d'octubre tindrà lloc la III cursa contra el càncer, organitzada per l'Associació Contra el Càncer al Vallès Oriental i adreçada a tots els públics per conscienciar i col·laborar amb la malaltia.

El recorregut serà d'uns 5 quilòmetres, que es podran fer caminant o corrent, i té un preu de 8 euros per als adults i de 5 per als infants de fins a 14 anys. En el preu s'inclou una samarreta i la bossa del corredor.


Des de l'Associació es sol·licita la col·laboració ciutadana "per aconseguir la màxima visibilitat de l'acció i que el màxim de persones puguin participar-hi". Es tracta d'una activitat sense ànim de lucre, ja que el cost de les inscripcions anirà destinat a donar suport als projectes socials de l'Associació.

Les inscripcions es podran fer fins el dijous 29 a les 6 de la tarda: a través d'aquest enllaç o presencialment a la seu d'Associació Contra el Càncer al Vallès Oriental (Passeig de la Muntanya, 68), Any Time Fitness (Carrer de Sant Jaume, 84), al Palau d'Esports de Granollers, al Club Natació Granollers, l'Espai Wellness (Passeig de la Conca de Besòs, 12) o L'Aire Esports (Carrer Catalunya, 12).


L'Observatori del Càncer de l'Associació Contra el Càncer estima que 18.880 dones i 25.719 homes van ser diagnosticats de càncer l'any 2020. Això fa que la taxa d'incidència a Catalunya sigui de 573 casos per cada 100.000 habitants. "Tot i l'evidència científica que uns hàbits de vida saludable redueixen el risc de sofrir càncer, el 48% de la població té sobrepès i el 39% no realitza activitat física".

 

 

Participació