eleccions municipals 2023

​La CUP de Granollers confia a tornar a tenir representació a la ciutat

La formació inicia el procés d'elaboració de la candidatura

per NacióGranollers, 21 de setembre de 2022 a les 12:16 |
Reunió de la formació. | CUP Granollers
La CUP de Granollers ha iniciat el procés d'elaboració de la candidatura amb l'objectiu de presentar-se a les eleccions municipals de 2023 a la ciutat. Segons precisa la formació en un comunicat, l'assemblea local presentarà en els propers mesos les persones que encapçalaran la llista després d'un procés assembleari que ha començat aquest dimarts 20 de setembre.
 

L'objectiu de la formació anticapitalista és "tornar a recuperar la lluita institucional per incidir i dur la ciutat cap a una òptica nítidament d'esquerres, feminista, ecologista i independentista sense embuts", recuperant així la tasca feta durant el mandat 2015-2019 pel projecte Crida per Granollers-CUP, encapçalat per les cares visibles de Maria Oliver i Eduard Navarro.
 

Amb l'assemblea celebrada el 20 de setembre de 2022 "s'han posat les bases del procés que culminarà abans d'acabar aquest any amb la tria de les persones que formaran part de la candidatura, així com les línies generals del projecte". Alhora, expliquen, està en marxa el procés per l'elaboració de les propostes programàtiques per a la ciutat durant el mandat 2023-2027.

 

Participació