handbol

Josep Blanchart deixa de ser gerent del BM Granollers i Víctor Vilà entra com a director general

El club diu que ha demanat "fer un pas al costat per motius personals", tot i que continuarà vinculat a l'entitat

per Redacció, Granollers, Catalunya | 19 de setembre de 2022 a les 13:41 |
Josep Blanchart, en una entrevista. | VOTV
El Club Balonmano Granollers ha comunicat la incorporació de Victor Vilà com a nou director general del club. Una incorporació que es produeix després que el fins ara gerent, Josep Blanchart, comuniqués al president del club, Alfred Serra i a la junta directiva la seva voluntat "de fer un pas al costat en la gestió de l'entitat per motius personals".

Segons explica el club, han treballat per trobar "un relleu a l'alçada d'una entitat com la nostra, on desitgem que el nou director general pugui aportar, amb la seva experiència i dedicació, un creixement a tots els nivells del club". En aquest sentit, lliguen la incoporació amb un dels principals objectius que es va marcar la nova junta: la professionalització de l'estructura de l'entitat.


Vilà serà presentat aquest dimarts a les primeres plantilles masculina i femenina, i pròximament compareixerà davant els mitjans de comunicació.

Tot i els canvis, el BM Granollers ha precisat que Blanchart continuarà vinculat a l'entitat "duent a terme tasques importants on, gràcies a la seva experiència, aportarà molt valor pel seu desenvolupament. L'entitat ha agraït al ja exgerent "la grandíssima tasca excecutada al capdavant del club durant més de 30 anys, on gràcies a la seva feina s'han pogut assolir grans fites tant en l'àmbit esportiu com social a escala local, nacional i internacional".

 

Participació