1 de 10
candidats

Sastre, disposat a tornar a encapçalar la llista de Junts per Granollers a les municipals

Ho ha dit en una trobada amb associats a la que ha assistit Jordi Turull

Turull i Sastre, aquest dijous a Granollers. | Junts per Granollers
per Redacció, Granollers, Catalunya | 16 de setembre de 2022 a les 10:26 |
El portaveu de Junts per Granollers, Àlex Sastre, s'ha mostrat aquest dijous "plenament predisposat" a tornar a encapçalar la llista del partit a la ciutat en les eleccions municipals de la primavera que ve.

En una trobada amb associats en què hi ha participat el secretari general de Junts, Jordi Turull, Sastre s'ha posat a disposició del partit per aquest objectiu. 


El portaveu ha explicat els motius que l'han portat a aquesta decisió: "Perquè em fa il·lusió, pel suport explícit de persones històriques en un projecte que ha anat madurant amb el pas del temps i pel convenciment compartit que l'any que ve anirem a unes eleccions municipals on podem canviar les perspectives a Granollers". De moment, disposa del suport d'històrics del partit com Josep Serratusell i Carme Esplugas.

Sastre, que de confirmar-se encapçalaria per tercer cop la llista electoral, s'ha compromès a "posar tota la carn a la graella perquè es confirmin aquestes expectatives que hi ha".


Per la seva banda, el paretenc Jordi Turull, ha estat taxatiu: "A la tercera va la vençuda. Sempre és un plaer venir a la ciutat, i més si és per fer costat a l’Àlex i als companys de Junts".

Turull ha reflexionat  sobre la política com a servei a la societat i ha dit que "és útil si serveix per fer feliç a la gent, solucionant problemes o generant iniciatives". En aquest sentit, ha elogiat el pas de Sastre: "Ell, en lloc de dir que no es vol complicar la vida, es compromet per ajudar a intentar a aconseguir aquesta felicitat que persegueix la gent, ara que a Granollers s’obre un nou escenari".


Segons els estatuts de Junts, les ciutats de més de 50.000 habitants tenen obligació de celebrar primàries per escollir el candidat. Segons informa el partit, sl procés es resoldrà durant el mes d’octubre.

 

Participació