mobilitat

A partir de dissabte, afectacions a les línies R2 Nord i R11 per les obres d'Adif a la Sagrera i Sant Andreu

A Granollers hi haurà un espai habilitat al carrer d'Esteve Terrades per als autobusos llançadora que s'oferiran com alternativa

Espai que s'habilitarà pels autobusos llançadora. | GSV / Ajuntament de Granollers
per Redacció, Granollers, Catalunya | 15 de setembre de 2022 a les 12:32 |
A partir del dissabte 17 de setembre, i fins al 10 de desembre, es modificarà la circulació de trens de les línies R2 Nord i R11 a causa de les actuacions d'Adif relacionades amb la nova estació de Sant Andreu Comtal i les obres a la Sagrera. Aquestes obres afecten, doncs, els trens que passen i fan parada a les estacions de Granollers Centre i Les Franqueses-Granollers Nord.

Així, els trens de les línies R2 Nord i R11 iniciaran i acabaran el seu recorregut a Sant Andreu Comtal. Els usuaris podran continuar el seu viatge fent transbordament des de l'estació de Sant Andreu a la línia de metro i, en hores punta, amb el servei d'autobús llançadora entre Sant Andreu i La Sagrera-Meridiana. Els viatgers de Granollers Centre disposaran d'autobús directe ­a Barcelona La Sagrera-Meridiana, en hores punta, amb connexió a les línies de Rodalies i Metro.


Dispositiu especial de trens llançadora


El dispositiu especial de transport en autocar des de l'estació de Granollers-Centre fins a la de la Sagrera-Meridiana es prestarà entre les 6 i les 10.30 h del matí, de dilluns a divendres, i de 8 a 10.45 h, els dissabtes, diumenges i festius. A la tarda, els autocars seran en sentit tornada des de l'estació de la Sagrera i fins a Granollers Centre, amb horari de 17 a 20.30 h els dies feiners i de 18 a 20.45 h els caps de setmana i festius.


Els títols de transport de Rodalies de Catalunya seran vàlids per accedir als transbordaments de metro i serveis especials d'autobús.

Per tal de fer possible aquest dispositiu, l'Ajuntament de Granollers ha fet diverses actuacions a l'entorn de l'estació de Granollers-Centre:


- Es reserva el tram final del carrer d'Esteve Terrades, sentit nord, perquè sigui ocupat pels autobusos que prestaran aquest servei. Aquesta reserva es farà a partir del dia 17 fins al final de les obres, i amb horari de 5 a 12 h del migdia. Per tant, des de les 12 del migdia fins les 5 de la matinada es podrà estacionar es aquest espai amb normalitat.

- Es desplaçarà la ubicació de la parada de taxis per situar-la en el costat descendent de la mitja lluna que hi ha davant de l'estació (passat el pas de vianants).


- Es prohibirà l'accés de vehicles a la zona més propera de l'estació, de manera que l'accés només estarà permès als autobusos que presten el servei llançadora i a les places reservades per a persones amb mobilitat reduïda que es mantindran. Els taxis, que s'hauran traslladat a l'altra banda, hauran d'accedir a la zona des del carrer Indústria i Llevant.
 

 

Participació