1 de 10
diada 2022

Una marxa de torxes pels carrers de Granollers denuncia la repressió de l'Estat espanyol

S'ha tingut un record s'ha tingut un record per les persones "que han lluitat per la llibertat dels Països Catalans"

La marxa de toxes, pels carrers de Granollers aquest dissabte a la nit. | CUP Granollers
per Redacció, Granollers, Catalunya | 11 de setembre de 2022 a les 08:38 |
Granollers ha tornat a viure, aquest dissabte al vespre, la tradicional marxa de torxes prèvia a la Diada de l'Onze de Setembre. Un acte en què s'ha denunciat la repressió de l’Estat espanyol contra l’independentisme i totes aquelles persones que es van mobilitzar després de la sentència contra els organitzadors del referèndum de l'1 d'Octubre.

Alhora, s'ha tingut un record per les persones "que han lluitat per la llibertat dels Països Catalans" i han criticat les grans oligarquies que "cada cop tenen més beneficis tot i la crisi actual, a més dels governs català i espanyol "que utilitzen la por perquè ens conformem amb les engrunes".


A més, s'ha reproduït un missatge de Dolores López Resina, Lola, la granollerina que compleix pena de presó per la seva col·laboració amb ETA.

La marxa ha sortit de la Porxada a dos quarts de nou del vespre i ha passat pels carrers Santa Esperança, Anselm Clavé i Sant Roc, per acabar un altre cop a la Porxada.


 

En la vigília de l'Onze de Setembre també s'ha fet per primer cop el dia abans de la Diada una ballada de sardanes de l’Agrupació Sardanista. Tot seguit, el ha actuat el cor mixt d’Amics de la Unió i s'ha fet el tradicional sopar del pa amb tomàquet. 


Altres notícies sobre la Diada que et poden interessar 

Participació