1 de 10
obituari

Dol al Club Atletisme Sant Celoni per la mort de Donato Pacheco

Tenia 49 anys i en una nota del CASC es diu que «Avui Tots els atletes i entrenadors del Club Atletisme Sant Celoni estem tristos perquè hem perdut un amic, un entrenador, un atleta»

Donato Pacheco López un referent de l'atlertisme al Baix Montseny ha mort als 49 anys d'edat | Diana Tubau - atletismesantceloni.cat
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 5 de setembre de 2022 a les 18:30 |
Notícia molt trista la que ha comunicat el Club Atletisme Sant Celoni (CASC). Ha mort Donato Pacheco López "una persona excepcional", ha publicat l'entitat esportiva a la seva pàgina web, aquest dilluns 5 de setembre.

La seva vinculació amb el CASC ha estat com atleta i entrenador, però també com a president i memnbre de la junta. "En Donato no només va deixar empremta al Club d'Atletisme Sant Celoni per les seves aptituds atlètiques, mai ningú havia llançat amb una perfecció tècnica igual al CASC", recorden. A més, va dedicar els seus esforços conjuntament amb un grup d'amics atletes, a fer que el Club d'Atletisme Sant Celoni sigui el que és avui dia. Un referent en l'atletisme del Baix Montseny, tant pel seu planter de joves atletes, com pels atletes de nivell que n'han sortit.

 
En aquest sentit es manifesta que tot això no hauria estat possible sense l'energia d'en Donato.

 
Un maleït càncer se l'ha emportat de manera injusta a la curta edat de 49 anys. "Se l'ha endut a una velocitat tan ràpida que ens costarà pair la seva falta. Avui Tots els atletes i entrenadors del Club Atletisme Sant Celoni estem tristos perquè hem perdut un amic, un entrenador, un atleta". Donato, continuarem treballant per continuar fent gran aquest Club que tantes alegries et va donar i en el que tants esforços hi vares dedicar.

 
Descansi en pau el nostre atleta, entrenador i amic Donato, conclou la nota del club..


Les mostres de condol han arribat des de molts punts com és el cas de Carrer Lliure que s'ha fet ressò de la publicació de Marçal Cruz, amic i company del club
  També des de la Federació Catalana d'Atletisme "Rebeu el nostre més sentit condol de tota la Federació Catalana d'Atletisme. Una forta abraçada a la família i amics. Sempre amb nosaltres, Donato".
  L'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, a través del seu canal der WhatsApp ha escrit "Lamento molt comunicar-vos que ens ha deixat en Donato Pacheco, persona vinculada i molt implicada al Club Atletisme Sant Celoni. Un agraïment del municipi per tot el que ha fet per l'esport celoní i del Baix Montseny, amb tot l'escalf a la família i al CASC. Descansi en Pau".

 

Participació