1 de 10
música

«Eufòria» triomfa entre els pregons de les festes majors del Vallès

Els concursants vallesans de l'exitós programa televisiu, escollits per donar el tret de sortida a la festa

Un dels èxits de TV3 | Pau Ollé
per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 27 d'agost de 2022 a les 15:00 |
El concurs de talent musical de TV3, Eufòria, i una de les sensacions de la temporada passada de la televisió pública, segueix allargant el seu èxit. I és que dels 16 participants d'aquest programa els tres del Vallès Occidental i Oriental han estat escollits per fer el pregó de les festes majors del seu municipi.

Joan Liaño va ser el primer aquest dijous a la nit a la Festa Major de Blancs i Blaus, a Granollers -se celebra del 20 al 28 d'agost-. I, com no podia ser d'una altra manera, ha interpretat una cançó des del balcó de l'Ajuntament i, finalment, ha donat el tret de sortida amb l'encesa de la traca de petards.

 
A Liaño el seguirà Estela que aquest divendres inaugurarà la Festa Major de Ripollet, des de la plaça del Molí de la localitat. "Em posa més nerviosa cantar al Palau Sant Jordi", confessava l'artista. S'espera que també agafi el micro per cantar dos temes que va defensar mentre concursava a Eufòria. La ripolletenca es va quedar a prop de les semifinals del talent show.

Aquest seguici de cantants de festes majors el tancarà Trinquell dimarts vinent a la plaça de la Vila de Sant Quirze del Vallès. Una data adaptada a l'agenda del cantant, perquè la Festa Major de Sant Quirze arrenca, igual que a Sabadell, dijous 1 de setembre i acaba també el dia 5. Trinquell va ser finalista de l'espai musical de la televisió catalana.


I Lildami, a Terrassa


La representació vallesana a Eufòria no només es va limitar a l'escenari, també entre l'equip del programa. El cantant terrassenc Miki Núñez era, juntament amb Marta Torne, el presentador i Lildami, un dels tres jutges. Precisament, ell també va ser l'encarregat de fer el pregó de Terrassa el passat mes de juliol i va ser escollit el Capgrós de l'Any

 

Participació