festa major

Granollers aplica restriccions i anul·la activitats d'aigua de la Festa Major

El consistori no descarta més cancel·lacions depenent de l'evolució de la sequera i del nivell dels pantans

per A.H., Granollers, Catalunya | 19 d'agost de 2022 a les 16:03 |
Imatge d'arxiu d'una festa major | Toni Torrillas
L'Ajuntament de Granollers ha decidit aplicar restriccions i anul·lar activitats relacionades amb l'aigua de la Festa Major, que arrenca aquest dissabte i que s'allargarà més d'una setmana, fins al 28 d'agost. Una decisió que, tal com ha justificat, ve marcada pel context de sequera actual.

El consistori ha cancel·lat "Xops!", que s'havia de celebrar aquest dissabte a les 12 del migdia, i la "Refrescada popular", marcada per dimecres, 24 d'agost, a les 17 hores. D'altra banda, ha modificat "Es busca aigüer", programat per aquest dissabte a les 17 i a les 18 hores, amb la reducció a la meitat del cabal d'aigua i l'eliminació de les piscines d'aigua. Per últim, el "Correaigua", que se celebra el dia 26 a les 16 i a les 22.45 hores i el dia 27 a les 22.45 hores, es rebaixa el temps a la meitat.


L'administració local ha recordat que els actes amb aigua estan supeditats a la situació de sequera de cada moment i no ha descartat "anul·lar o endurir les mesures de restricció" en funció de l'evolució i del nivell d'aigua dels pantans.

 

Participació