successos

Una quinzena de denúncies i una detinguda en un operatiu policial en tres establiments de Granollers

S'identifiquen gairebé una cinquantena de persones en una acció motivada per les queixes dels veïns

Diversos vehicles dels cossos de seguretat al carrer Francesc Macià | Mossos d'Esquadra
per A.H., Granollers, Catalunya | 12 d'agost de 2022 a les 17:20 |
Un operatiu conjunt entre Mossos d'Esquadra, Policia Local de Granollers, Policia Nacional i Inspecció de Treball, dut a terme aquest dijous a la capital del Vallès Oriental, va acabar amb 15 denúncies i una dona detinguda -pel cos espanyol-. Una acció que es va desenvolupar en tres bars (als carrers Navarra, Joan Vidal i Jumbert i Francesc Macià).

Segons ha informat la policia catalana a NacióGranollers, també va haver-hi 48 identificacions i la quinzena de denúncies van ser per, entre d'altres, tinença de substàncies estupefaents i d'arma prohibida, incompliment greu de la normativa local i infraccions molt greus de Treball.


Així mateix, agents de la policia espanyola van arrestar aquesta dona per un presumpte delicte d'infracció de la llei d'estrangeria. En total van participar una quinzena d'efectius policials en un operatiu que es va desplegar entre les 18 i les 21 hores.

La finalitat era detectar accions il·lícites, assegurar el compliment de la regulació local i abordar conductes que no s'adeqüin a la llei. Tot plegat, va venir motivat per les queixes veïnals per sorolls, molèsties com a possible punt de compra i venda de droga.


 

Participació