mobilitat

Les obres a la Sagrera alteraran tres mesos la circulació de trens de l'R2 i l'R11

Les actuacions arrencaran el 17 de setembre i acabaran el 10 de desembre

Un tren de rodalies Renfe, arribant a l'estació de Granollers Centre. | ACN
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 09:38 |
Les obres de l'estació de la Sagrera provocaran afectacions en els trens entre el 17 de setembre i el 10 de desembre. Les principals línies afectades seran la R1, la del Maresme, i la R2 Nord i la R11, que passen per Granollers, no arribaran a Barcelona durant alguns caps de setmana.

En concret, la línia R1 iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Badalona entre el 17 i el 19 de setembre i els caps de setmana del 29 i 30 d'octubre i el 12 i el 13 de novembre. Així mateix, la R2 nord i la R11 no circularà entre Passeig de Gràcia i Sant Andreu Comtal el 17 i el 18 de setembre i a partir del 19 de setembre, i fins al 2 de desembre, iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu Comtal.


A partir del 3 de desembre, i fins al dia 10, la R2 i la R11 l'origen i el destí serà l'estació de Montcada i Reixac, mentre que el servei a l'aeroport de Barcelona tindrà la parada d'origen i final a l'Estació de França

En aquest període Renfe ha indicat que reprogramarà horaris per tal de "donar la millor oferta". A més, també hi haurà un equip addicional de 68 persones que reforçarà el personal d'informació i atenció al client a les principals estacions afectades. I hi ha autocars directes des de Granollers Centre i des de Montcada i Reixac. 
Tot plegat arriba quan les obres de l'estació de la Sagrera han superat l'equador. Adif ja va comunicar que està "ultimant" el desenvolupament de la fase principal de les obres i que, de cara a finals d'any, posarà en servei el traçat definitiu de la línia d'ample convencional Barcelona – Granollers – Girona i la nova estació de Rodalies de Sant Andreu.

 

Participació