handbol

El Fraikin i el KH-7 BM Granollers engeguen una temporada il·lusionant

Els equips d'Antonio Rama i Dolores Martín han fet el primer entrenament amb les noves incorporacions

per Redacció, Granollers, Catalunya | 2 d'agost de 2022 a les 12:32 |
Primer entrenament del KH-7 BM Granollers | BM Granollers
El Fraikin i el KH-7 BM Granollers han començat a treballar. L’equip masculí i femení d'handbol han iniciat aquest dilluns la pretemporada 2022/23 amb l’objectiu de repetir o millorar els resultats de la passada temporada, on els equips aleshores van fer un gran paper a la lliga domèstica i a la Copa.

Les plantilles han realitzat les proves mèdiques habituals per poder realitzar el primer entrenament de la pretemporada. Primer ha entrenat el Fraikin BM Granollers i després el KH-7 BM Granollers amb la presència de la junta directiva i la premsa per donar el tret de sortida a aquesta nova temporada il·lusionant.


L'entrenament del Fraikin l'ha dirigit Antonio Rama que encara la seva sisena temporada al capdavant de la plantilla. Les principals novetats han estat la incorporació de David Roca i Yusuf Faruk que s'ha exercitat amb els seus nous companys. També cal destacar el protagonisme de Víctor de Sande que ja és jugador del primer equip, i la presència dels joves jugadors de la base Dídac Romero, Marc Vega, Pol Varela, Biel Valera, Gerard Domingo, Iker Zudaire, Óscar Mainar i Josep Armengol.

L'internacional Guilherme Torriani (Brasil) ha estat l'absència de la primera sessió d'entrenament i s'incorporaran a l'equip en uns dies.


Per part del KH-7 BM Granollers, Dolores Martín ha dirigit la seva primera sessió com a tècnic del KH-7 BM Granollers acompanyada de Verònica Cuadrado i Maria Cadens. En aquest primer dia de feina ha destacat la presència de les noves incorporacions Ona Vila i Gabriela Bitolo i de les jugadores del segon equip Anna Zarzuela, Maria Alarcón i Paula Simó. 

D'aquesta manera els primers equips comencen la seva pretemporada i tindran un calendari exigent per treballar al màxim abans de començar la competició.

 

Participació